Проблеми з ЄБУ 2,7дризель. Реально треба допомога.
 Все

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Украинский клуб любителей Jeep -> Электрооборудование
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Rem_off
ДжипоГость

Последнее посещение: 30.07.2025

Автомобиль:
Jeep Grand Cherokee WJ 2,7 2004р

СообщениеДобавлено: Ср 30 Июля, 2025 21:06    Заголовок сообщения: Проблеми з ЄБУ 2,7дризель. Реально треба допомога. Ответить с цитатой

Вітаю. Маю дирчик 2,7 2004р.
Не знаю чи допоможе це в вирішенні проблеми - авто на бойових.
Далі суть проблеми:
Авто собі їхало, заглохло, затягли в місце де можна крутити(не сто, тут нема, як мінімум електриків)
На приборці маємо всі показники по нулях, світиться перечеркнутий ключик, абс, ручник і гальма, трішки пізніше з'являється значьок палива(стрілочка постійно в 0). Маю єлмку та jeepdiag (раніше постійно читав цю машину)
Зараз в мізки не пускає, все інше читається(блоки в які і раніше пускало).
Стартер не круте і навіть не пробує.
З того що зробив:
1. замінив релє під капотом(вилетіло те що вроді тут як головне), перевірив всі запобіжники - всі цілі
2. Зняв акум та його платформу, перевірив косу, звісно лягла на рейку і протерло кілька проводів, все полагодив.
3. Вернув мізки та акум щоб подивитись чи щось змінилось - болта, все так само світиться в двигун читати не пускає.
На скільки вичитав і зрозумів - торба мізкам, звідси питання:
1.Чи взаємозамінні мізки БОШ 2,7 з іншої машини? МОже є якась інфа чи таблиця сумісності, щоб по серії якось підібрати чи щось типу того.
2. Чи спрацює план купити мізки, імо+ключ - тупо щоб завестись і виїхати до нормального сто на велику землю?
3. Чи можуть мізки за собою потягти якісь датчики і при заміні на нові, мертвий датчик шатне нові мізки?

Ну і ще для перестраховки:
Є такеж авто у суміжників, якщо я свої мізки кину туди щоб почитати єлмкою чи не нароблю я лиха хлопцям з іншим авто (без старту двигуна, суто спробувати діагностувати)
З останніх робіт і проблем по електриці:
Десь тижня два тому завелось авто і зразу показало що прогріте до робочої температури та вентилятори загули, я заглушив і кинув діагностику, стер помилку(мій косяк, не записав код), все стало наче ок.
Але помітив що тепер завжди десь 60 градусів показує, ну подумав що заклинило термостат, купив новий з корпусом та датчиком Wahler 41017187D, все наче ок, але на холодну періодично з'являлась помилка по датчику, якщо авто поробе і заглушити, потім завести - помилка пропадала, тому забив і їздив так(роз'єм цілий, проводка теж). Не знаю чи пов'язана проблема, але це те що було останнє по електриці

Дякую всім.
Реально вже не знаю в яку сторону робити кроки.
Вотсап чи сигнал:
нуль6347нуль7373

IMG_8358.jpg
IMG_8358.jpg

Игнорировать пользователя Посмотреть профиль Отправить личное сообщение  

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Украинский клуб любителей Jeep -> Электрооборудование Часовой пояс: EET (Europe)
Все
Страница 1 из 1

Перейти:  
Ты не можешь начинать темы
Ты не можешь отвечать на сообщения
Ты не можешь редактировать свои сообщения
Ты не можешь удалять свои сообщения
Ты не можешь голосовать в опросах
Вы не можете вкладывать файлы
Вы можете скачивать файлы

Smart home automation software