Sender ДжипоГость OFFLINE
Зарегистрирован: 09.03.2026 Последнее посещение: 18.03.2026 Имя: Андрей Возраст: 36 Сообщения: 3
Автомобиль:
|
Добавлено: Ср 11 Марта, 2026 15:22 Заголовок сообщения: Купити крауд посилання |
|
|
Коли починав просувати свій сайт, довго не міг зрозуміти, чому навіть з нормальним контентом він майже не рухається в пошуку. Після спілкування з більш досвідченими людьми в SEO зрозумів, що одна з причин — слабкий профіль посилань. Саме тоді я почав цікавитися темою крауд-маркетингу та шукати, де можна купити крауд посилання так, щоб це виглядало природно.
Перепробував кілька різних варіантів, але найбільш адекватний підхід зустрів у команди CrowdLove. Це не автоматична платформа чи біржа, а команда, яка вже понад 6 років займається саме крауд-маркетингом. Мені сподобалось, що вони не просто “накидують” посилання, а розміщують їх у тематичних обговореннях на форумах і сайтах, де це виглядає логічно та органічно.
Як результат, поступово почали з’являтися переходи з самих обговорень, а позиції сайту теж трохи підросли. Тому якщо хтось зараз також думає, де купити крауд посилання для більш природного посилального профілю, можу порадити звернути увагу на цю команду.
Особисто для мене це був один із тих інструментів, який допоміг зробити SEO більш “живим”, а не лише технічним.
|
|