|
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
arcam ДжипоГость OFFLINE
Зарегистрирован: 16.08.2024 Последнее посещение: 16.03.2026 Имя: Юрій
|
Добавлено: Вт 20 Января, 2026 11:22 Заголовок сообщения: roof rack, рейлінги, розміри |
|
|
Вітаю всіх.
Стикнувся з невеличкою проблемою пов'язаною з встановленням на дах багажника або рейлінгів.
Будучи "щасливим власником" cherokee kl SPORT дорест, задався метою встановлення на дах авто експедиційного багажника, проте на моїй моделі атво немає заводських поздовжніх рейлінгів, а як наслідок немає отворів для кріплення будь чого.
На просторах інтернету ніде не можу знайти необхідних шаблонів або розмірів для розмітки сведління даху.
Можливо хтось стикався, або має можливість зробити необхідні заміри або відмалювати і відсканувати шаблон точок кріплення (отворів для монтажу) поздовжніх рейлінгів, переднє та заднє кріплення для дореста?
Або можливо хтось вже з таким стикався, як виходили з ситуації?
Буду вдячний за будь-яку допомогу.
|
|
| Вернуться к началу |
|
|
ejen Джипо V.I.P. OFFLINE

Зарегистрирован: 12.06.2008 Последнее посещение: 20.03.2026 Имя: Євген Возраст: 57 Сообщения: 21603 Откуда: Донецк, Кам'янське, Київ...куди накажуть. Автомобиль: BeijingJeep Cherokee XJ 1993-1995/2.5i/231/4"
|
|
| Вернуться к началу |
|
|
arcam ДжипоГость OFFLINE
Зарегистрирован: 16.08.2024 Последнее посещение: 16.03.2026 Имя: Юрій
|
Добавлено: Пн 26 Января, 2026 9:30 Заголовок сообщения: roof rack, рейлінги, розміри |
|
|
Ну майже.
Я планую ставити корзину безпосередньо на дах (без поздовжніх рейлінгів).
Корзину планую виконати самостійно, з листового металу, креслення по трохи вже розмалював. Опорні пластини передбачив рухомими, щоб можна було дещо коригувати при монтажі. якщо все вдасться, поділюсь файлами.
|
|
| Вернуться к началу |
|
|
|
|
|
Ты не можешь начинать темы Ты не можешь отвечать на сообщения Ты не можешь редактировать свои сообщения Ты не можешь удалять свои сообщения Ты не можешь голосовать в опросах Вы не можете вкладывать файлы Вы можете скачивать файлы
|
|